סוף בין הזמנים • פינוק אמיתי לשבת

    מירי רייך 2 Comment on סוף בין הזמנים • פינוק אמיתי לשבת
    15:07
    02.05.24
    מיכל ירושלמי No Comments on כשאמא שלפה את ה'קלף' הכי חזק: הרבנית חגית שירה בסיפור מיוחד

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    סוף בין הזמנים הילדים עוד בבית
    שאריות של חופש באוויר
    פינוק לשבת קצת אחרת יצירתי מושקע טעים ובריא

    קינוחי כוסות טחינה שוקולד ופקאן  /מירי רייך
    המתכון מתאים לכ – 8 – 10 כוסות:

    לשכבת בראוניז RAW :

    ½1 כוס תמרים מג'הול

    חופן אגוזי מלך

    חופן אגוזי פקאן

    כף גרעיני חמנייה

    1 כף פתיתי קקאו גרוס או שבבי

    קקאו 100% טבעי ונא (ללא תוספת סוכר)

    1 כף אבקת קקאו טבעי 100% נא

    קמצוץ מלח הימלאיה

    1 כפית גרגירי וניל

    לשכבת הטחינה:

    ½1 כוס טחינה גולמית משומשום מלא

    3 – 4 תמרים מג'הול

    מעט מים

    לשכבת השוקולד:

    5 תמרים מג'הול

    1 כף אבקת קקאו טהור נא טבעי 100%

    2 כפות פתיתי קקאו גרוס או שבבי

    קקאו 100% טבעי ונא (ללא תוספת סוכר)

    מעט מים

    1 כפית גרגירי וניל

    לשכבת הפקאן:

    1 תפוח אדום (ניתן להשתמש בכל תפוח שאוהבים)

    2 תמרים מג'הול

    1 חופן אגוזי פקאן

    1 כפית גרגירי וניל

    קמצוץ קינמון

    מעט מים

    לקישוט:

    אגוזי פקאן

    אופן ההכנה:

    שכבת בראוניז ROW :

    1. משרים את האגוזים: פקאן, מלך וגרעיני

    חמנייה למשך שעה לפחות.

    2. מכניסים למעבד מזון את האגוזים

    וטוחנים אותם לטחינה גסה.

    3. מוסיפים את התמרים ואת אבקת הקקאו,

    פתיתי הקקאו, גרגרי וניל והמלח ומעבדים

    עד לקבלת עיסה אחידה ודביקה.

    4. מהדקים לתחתית הכוסות ושמים במקפיא.

    שכבת הטחינה:

    1. מכניסים את הטחינה, התמרים והמים לבלנדר

    וממחים עד לקבלת שכבה חלקה, אך לא נוזלית מדי.

    2. שופכים מעל שכבת הבראוניז ומחזירים למקפיא.

    שכבת השוקולד:

    1. מכניסים את התמרים, אבקת הקקאו ופתיתי הקקאו,

    המים וגרגירי הווניל אל הבלנדר וממחים עד לקבלת

    מרקם חלק אך לא נוזלי מדי.

    2. שופכים מעל שכבת הטחינה ומחזירים למקפיא.

    שכבת הפקאן:

    1. משרים את אגוזי הפקאן למשך שעה לפחות.

    2. מכניסים את התפוח, התמרים, אגוזי הפקאן, גרגירי

    הוניל, הקינמון והמים אל הבלנדר וממחים עד לקבלת מרקם חלק.

    3. שופכים על שכבת השוקולד ומחזירים למקפיא.

    4. מקשטים באגוזי פקאן ומגישים.



    2 תגובות

    מיין תגובות
    1. 2

      לא בריא מרגרינההההה

    2. 1

      לא בריא אבל משדרג!!!!!
      ניראה אחלה מתכון!!!!!